Network Menu

April 2013

Kära SWEA-medlemmar!

Det är nu sex veckor sedan vårt årsmöte och då jag för ytterligare ett år valdes till ordförande här i Västerås, men nästa gång ser ni förmodligen en ny ordförande. Vi är nu 10 st i styrelsen varav två är våra ungdomar Linnea och Karin. Linnea var med redan förra året och Karin kom med i år, extrainvald vid årsmötet och det känns bra med lite föryngring. Det är viktigt att vi ser framåt då vi alla blir äldre.

2013 blir ett utmanande år med två viktiga händelser, SWEA Västerås firar 20 år och Sverigemiddagen i Västerås 7-9 augusti. Vi började arbeta med Sverigemiddagen redan förra våren. En mindre grupp, som bestod av Elvy, som utsågs till festgeneral, Marie-Louise S och jag själv drog upp riktlinjerna och i januari utökade vi gruppen med Annika, Maije, Inger och Gull och nu har vi kommit så långt att anmälningsblanketten kommer att läggas ut i dagarna på vår hemsida och på den internationella. Men det återstår fortfarande mycket och jag hoppas många av er kommer att ställa upp och hjälpa till både de som inte varit med vid några av våra tidigare Sverigemiddagar och de som varit med så vi kan ta del av era erfarenheter. Vår festgeneral kommer att informera på en av våra luncher om vad som kvarstår och vad vi behöver hjälp med. Vi meddelar vilken lunch det blir i samband med programgruppens inbjudan.

Nästa vecka åker jag till London och det skall bli underbart. England är fantastiskt och London är London. Vad tror ni om ett teaterbesök, ett besök på museum, några pubar, Harrods m m.

Påskhelgen närmar sig och jag hoppas vi då kommer att få se lite av våren!

Stor kram till er alla och
Glad Påsk!

Pia