Network Menu

April 2014

Glad Påsk alla Västerås-Sweor!

Äntligen är våren här och vi får njuta av allt som hör den till. Vitsipporna blommar i hagarna och i våra trädgårdar lyser det så fint av alla vårblommor. Tänk att det är lika fantastiskt varje år och nu kan vi bara se fram emot ännu fler vårtecken och underbara upplevelser. Tyvärr är inte allt lika välkommet och den första fästingen plockade jag bort redan den 10 mars, så nu är både hunden, maken och jag skyddade från dessa “otäckingar”. Ni tar väl TBE sprutor!!! Efter besöket på Strömsholm tror jag att vi Sweor som var där alla skyddar våra kära husdjur så gott det nu går.

Roligare att se fram emot är alla påskkärringar som kommer dyka upp om några dagar vid våra dörrar med fint dekorerade påskkort i hopp om att de kan bytas ut mot lite godis. Det är klart att det bytet fungerar. Självklart kommer vi även få njuta av ägg i olika former och detta är ju verkligen en tid då vi gottar oss i allehanda delikatesser och då icke att förglömma alla primörer som börjar dyka upp. Så gott!

Jag far i eftermiddag till Öland och hoppas att vädrets makter skall vara med oss där i år. Förra året hade vi svårt att komma in i vår stuga på grund av alla snö, men det borde inte vara ett problem i år. Lite trädgårdsarbete väntar, men annars skall jag bara njuta tillsammans med familjen och då inte minst barnbarnen. Härliga tider stundar!

Jag och SWEA Västerås styrelse önskar alla Västerås-Sweor en GLAD PÅSK och att ni får en riktigt skön och avkopplande tid med era nära och kära. Hoppas att vi ses efter påsken på någon aktivitet som vår mycket duktiga programgrupp fixar till oss.

Jag skickar med styrelselistan i två versioner. Någon av er (jag har glömt vem) efterlyste den då vi var hemma hos Inger då Gunlög höll föredrag. Hoppas att ni kan öppna den.

Njuuuuut och ha det så gott!

Soliga vår och påskhälsningar från styrelsen,
Elisabet